stream-musicSlušajte na uživo: Radio Bravo 103,7MHz | Narodni FM | House

Emisije

nostalgijaaNOSTALGIJA:
Nostalgija (iz starogrčkog: νόστος, nóstos (= povratak, prošlost) i άλγος, álgos (= bol) označava tugu ili čežnju za nečim što više ne postoji), a naša Nostlgija sa Majom je izvan okvira i definicija. Muzika koju imate prilike da čujete u Nostalgiji je evergrin koji nije zaboravljen i koji će večno živeti. Specificnim i luckastim glasom, neodoljivim šarmom, Maja će Vam stare dobre pesme predstaviti u neobičnom, romantičnom i šašavom izdanju. Emisija je u etru svakog utorka i četvrtka od 21h pa do ponoći.

JUTARNJI SHOW:
JUTARNJI SA NINOMJutarnji show Vas očekuje svakog mogućeg radnog dana na sabajle...Od 7h, sa prvim petlovima, možete čuti i Mikija, Ninu, Maju i Nemanju...Kada ko radi i kada koga možete čuti je već posebna matematika. Utorkom i četvrtkom termin je rezervisan za Mikija i Nemanju, ponedeljkom za Mikija i Ninu,a sredom za Nemanju i Ninu, i petkom za Ninu i Maju. Svako za sebe prepametan i neodoljiv, u kombinacijama postaju nepodnosljivi ali cete ih bas zato voleti! . U jutarnjem show ćete čuti sve pikanterije iz grada, a sve to na jedan blesav i duhovit način. Ovako sabajle možete takođe čuti i neke poznate face koje baš vole da popiju jutarnju kaficu sa nama i to oduševljenje ne kriju kada ih iznenadimo telefonskim pozivom i jednim velikim: “DOBROOO JUTROOO ZVEEEZDO!!!”

DJZed timeDJ ZED TIME:
Ovo je, posle Gloovarenja, najstarija emisija našeg radija. Svake srede od 22h najaktuelnija klubska i house muzika Vas iz ubojitih ruku profesionalnog,a našeg, zvaničnog DJ ZEDA, priprema za ludi vikend. Ako poželite da čujete koje su to pesme aktuelne i šta to beli svet sluša, ovo je prava emisija za Vas.


ETROVANJE SA NEMANJOM:
nemanja etrovanjeeTROVANJE je najmladja emisija na našem radiju. Autor i urednik je Nemanja Nikolic, koji je doleteo u zimskom transferu sa jednog drugog radija.Na pitanje, koji je logo emisije, on odgovara:”Isto sr*nje, bolje pakovanje”. Emisija prati dešavanja u gradu, i naravno, “sve što vole mladi”. Svake subote gosti su mu neke poznate face, šatro...Emisija je u etru svake subote od 22h pa dokle stigne...

NINA GLUVARENJEGLUVARENJE:
Ko nikad nije gluvario, ili se stidi tih trenutaka, neka ni ne pokusava da nedeljom od 23h gluvari sa Ninom na 103.7 mHz. Paranoicne, nestvarne, neobicne, misticne, nejasne price, one kojih nema u drugim medijima, cucete u nasem radijskom Gloovarenju. Mozda se slozite, mozda nesto i naucite, mozda samo zaspite.

EURO TOP 44
Ovo je emisija koja se vrlo prosto može objasniti.... Samo najslušaniji strani hitovi u Evropi u protekloj sedmici!Ako volite Adel, Madonu, LMFO, Snoop Doga, Dejvida Geta i sličnu ekipu, onda je ova emisija melem za Vaše uši.

FM TOP 10
U ovoj emisiji Vam predstavljamo samo najbolje od najboljeg. Deset(logično) najslušanijih pesama u predhodnoj sedmici, koje su obeležile liste radio stanica u Srbiji možete čuti samo u FM TOP TENu .

MovieLand:
Specijalizovani, filmski magazin “MOVIELAND”, čiji je autor i voditelj Siniša Milošević, nastao je još davne 1998. godine. Emisija je ujedno jedna od najstarijih posvećenih filmu uopšte u Srbiji, a bavi se najavom premijera u domaćim bioskopima, aktuelnim domaćim i stranim filmskim festivalima, i najaktuelnijim vestima i zanimljivostima iz sveta sedme umetnosti. Emisija je u programu svake srede od ponoći i subotom od 15h.

POPODNEVNI SHOW SA NINOMPOPODNEVNI SHOW:
Popodnevni show je zapravo produžena ruka Jutarnjeg showa. Sve što nije na sabajle rečeno, možete čuti u ovom laganom popodnevnom čavrljanju. Ponedeljkom i Četvrtkom tračari Maja, Sredom i Petkom Damir, a Utorkom Nina. Uvek raspoloženi, naspavani (jer ne rade jutarnji show, što je i logično), puni svežih i tazih informacija, prijatno su olakšanje i osveženje, svakog radnog dana u popodnevnim satima.

DIZANJE:
jutarnje dizanjeSvakog radnog dana od 10h pa do 13h naš Ćomi, odnosno Miki, Vas svojim šarmom i duhovitošću uvodi u novi dan. Odmah nakon jutarnjeg showa, Miki počinje sa “otklapanjem” uz pomoc carobnog horoskopa, a ujedno i bira pesmicu koja će obeležiti taj dan kao “hit dana”.Spreman da odgovori na sve Vaše muzičke zahteve, uvek kvalitetno raspoložen i sa određenom dozom prihvatljivog, ali ne i naivnog sarkazma i ironije, Miki komentariše lokalna dešavanja, a vazdan informisan o svim komunalno bitnim i nebitnim stvarima u gradu, on je tu da svojim dobro prepoznatljivim vokalom probudi i najpospaniju i dosadniju osobu na svetu. Njegova muza je “tata”...

Anketa

Koju ste domaću seriju gledali najviše puta?

Selo gori, a baba se češlja - 10.8%
Bela lađa - 9.8%
Bolji život - 27.5%
Vruć vetar - 4.9%
Kamiondžije - 15.7%
Policajac sa Petlovog brda - 4.9%
Stižu dolari - 0%
Otpisani - 11.8%
Srećni ljudi - 9.8%
Porodično blago - 4.9%

Ukupno glasova: 102
Glasanje u ovoj anketi je zavrseno u: 31 dec 2013 - 00:00