stream-musicSlušajte na uživo: Radio Bravo 103,7MHz | Narodni FM | House

O nama

U gotovo 7 godina svekolike prisutnosti na području Kragujevca, Mladenovca, Aranđelovca, Topole, Batočine, Smederevske Palanke, Svilajnca, Lapova, Velike Plane, Požarevca...., Bravo radio je postao svakodnevna potreba i navika vernih slušalaca, uvek verodostojan i jednako rado slušan. Iako medu najmlađim radio stanicama na ovim prostorima, Bravo radio je postao neodvojivi deo javnog života grada, a svojim svakodnevnim programom navikavao je slušaoce na svoju prisutnost. Godinama, tehnološki se unapredujući, kadrovski i programski rastući, Bravo je ostao verodostojno ogledalo napretka Kragujevca i njegove okoline. Vizija Bravo radija je da nastavi da jača poziciju vodeće komercijalne radio stanice u Kragujevcu koja će na otvorenom medijskom tržištu biti programski, tehnološki i finansijski ravnopravna sa dolazećom konkurencijom. Biti najbolji znači uspostaviti profesionalne standarde i ponuditi najkvalitetniji radijski program koji visokim rejtingom kod slušalaca garantuje dobru poziciju na tržištu.

Koliko god se trudili da pratimo trendove i prednost davali ukusu široke publike, uspevali smo i da podučimo, ponudimo drugačije alternative i stvorimo specifičan odnos sa našim konzumentima. Tako se tokom godina iskristalisalo nekoliko emisija i, slobodno možemo reći, programskih šema, koje, ne samo da su naišle na opštu prihvaćenost, nego je veliki deo njih postao zaštitni znak Bravo radija.

Ekipe novinara, tehničara, spikera, muzičkih urednika i brojnih drugih kolega koji su utkali svoj rad, profesionalnost, predanost, i ljubav u ono što je Bravo radio bio, što je danas i što će, verujemo, biti i dalje vam stoje na raspolaganju. I dalje smo verodostojan, profesionalan, sadržajno i programski bogato i raznovrsno uređivan, najslušaniji radio u Kragujevcu. I dalje smo tu zbog vas…BRAVO za Nas!

 

Anketa

Koju ste domaću seriju gledali najviše puta?

Selo gori, a baba se češlja - 10.8%
Bela lađa - 9.8%
Bolji život - 27.5%
Vruć vetar - 4.9%
Kamiondžije - 15.7%
Policajac sa Petlovog brda - 4.9%
Stižu dolari - 0%
Otpisani - 11.8%
Srećni ljudi - 9.8%
Porodično blago - 4.9%

Ukupno glasova: 102
Glasanje u ovoj anketi je zavrseno u: 31 dec 2013 - 00:00